top of page

Verhuur

Complex Radartoren B17 is een uniek complex met kantoor en bedrijfsruimten. De ligging aan het water en hoogte van 30 meter maakt dat dit icoon bij uitstek geschikt is voor bedrijven die op zoek zijn naar een goede maar ook een plek die ‘iets’ heeft. Een aantrekkelijke werklocatie voor collega’s maar ook een locatie waar je je als bedrijf mee op de kaart zet! Daarnaast zorgt de ligging op het HTSP voor alle faciliteiten om de samenwerking zo aantrekkelijk mogelijk te maken en de innovatie voor te kunnen zetten. Geïnteresseerd in de huur-mogelijkheden? Lees meer en neem vrijblijvend contact met ons op.

Schermafbeelding 2021-09-10 om 14.37_edited.jpg

Beschikbaar

Bedrijfsruimte tussen 3200-3600 m2 (met uitbreidingsmogelijkheden op de verdieping)

en kantoorruimte tussen 1200-1600 m2. Aangezien het een herbestemming blijft van een icoon in Hengelo kan de verhouding kantoor en bedrijfsruimte in overleg ook anders worden bepaald. Wanneer er bijvoorbeeld meer behoefte is aan kantoren kan oude hal B18 omgebouwd worden tot unieke kantoorruimtes.

Radartoren_wit.png
0d7e7b3ee1ce7f2d37d3da8c6a47e54954f750de124d45dc047d6606cb09c013.jpg

Het geheel is gelegen op het High Tech Systems Park dat gericht is op het faciliteren en versterken van een omgeving voor de maakindustrie. Interessante bedrijven, kennis, restaurants, vergader en sportfaciliteiten zijn hier een voorbeeld van. Een plek die energie geeft! Het sluit perfect aan de behoeften van de hedendaagse (technische) specialisten. 

Kenmerken
Complex
Radartoren B17

 

  • Centraal in Twente en goed bereikbaar 

  • Duurzaam gebouw door o.a. hergebruik, kantoor energie label A, circulair gebruik materialen

  • Flexibiliteit in mix van kantoren en bedrijfsruimte. Nieuwbouw hal kan op maat gemaakt worden 

  • Volop parkeergelegenheid (incl elektrische oplaadpunten voor auto en fiets) 

  • Coöperatie voor bedrijven terrein waardoor locatie nu en in toekomst aantrekkelijk blijft.

  • Veel voorzieningen: restaurants, centrale ‘kantine’, AH to go, vergaderruimte in vele verschillende formaten en auditorium, sportschool, enz 

  • Adequate ICT faciliteiten (glasvezel, WiFi op het terrein 

Historie

Al meer dan 60 jaar is dit gebouw een icoon in Hengelo, maar door functionele ontwerp uniek in de wereld: nergens staat eenzelfde pand als deze. Het gebouw werd gebruikt om de producten na Holland Signaal (voorloper huidige Thales) te testen en verder te ontwikkelen.

De Radartoren
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u een bedrijf dat past bij het High Tech Systems Park en benieuwd naar de mogelijkheden? Laat hiernaast de gegevens achter of bel ons even zodat we je de mogelijkheden kunnen laten zien.

Contactgegevens:

Som Huisvesting | Paul Scholten 

06 29 439 202 | paul@somhuisvesting.nl

Kamphuis Sloopwerken | Marcel Kamphuis 

06 53 37 08 72 | marcelkamphuis@kamphuissloopwerken.nl

Bedankt voor je bericht.

We nemen z.s.m. contact met je op!

bottom of page